KÜLFÖLD

10 éves kisfiú hívta ki a rendőröket: nagypapája és bácsikája meghalt a betörésben

A betörő megpróbálta megszerezni a család autóját, de nem sikerült, ezért megölte a család férfi tagjait.
  • Szerző: Ripost

Két férfit halálra vertek és egy nő súlyosan megsérült csütörtökön, miután egy támadó betört windermere-i otthonukba. Közben egy 10 éves kisfiú elrejtőzött a fürdőszobába és riasztotta a hatóságot – írja a CrimeOnline.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrségi jelentés szerint Ezekiel Emanuel Hopkins kocsijával betörte a családi ház kapuját, majd megpróbálta ellopni az ott lévő autót, amikor a ház tulajdonosa, John és felesége, Lisa Savey szembeszálltak vele.

A támadó John Savey-t egy baseballütővel halálra verte a kocsija mellett, majd az idős asszonyt követte a házba. Ott végzett Lisa fiával, Jamessel is, míg a nagymamát brutálisan összeverte.

„Lisa Savey-t súlyos sérülésekkel kórházba vitték” – nyilatkozta a rendőrség.

Míg Hopkins a nagyszülőkkel és a nagybácsival volt elfoglalva, a kisfiú felhívta a 911-et, majd a diszpécser tanácsára a fürdőszobában elrejtőzött. A segítő egészen addig nem tette le a telefont, míg a hatóságok meg nem mentették a kisfiút.

Az elkövető, aki meg akartaszerezni a család kocsiját

Úgy tudni, a gyermek nagyszülei gyámsága alatt él a házban.

Az elvetemült betörő azonban a rendőrök érkezésének hírére egy másik fürdőszobába fehérítőt ivott, így kórházba kellett szállítani.

A tisztviselők szerint a járőrök már korábban észrevették Hopkins autóját, és gyanúsnak találták, de valamiért mégsem törődtek vele...

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?