KÜLFÖLD

Egy 11 éves kislány szeme láttára ölték meg az édesanyját, mindketten életüket vesztették

Az édesanyával és kislányával is végzett a férfi, aki teljesen elvesztette az eszét. Durva leszámolást hajtott végre egykori partnere családjában.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédiáról számoltak be a Missouri állambeli Dél-Dakotában. JT McLean előre kitervelte ördögi szándékát, majd végre is hajtotta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyik éjszakát volt barátnőjénél, Allison Abitznál töltötte. A tanárnő nem is gyanakodott semmi rosszra, azonban az este folyamán rátámadt a férfi. McLean megfojtotta Allisont, majd a nő 11 éves kislányával, Jozee-val is végzett a kádban.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A kamionos végül elmenekült a helyszínről. Azonban ezzel még nem ért véget az ámokfutása, Miller megyében megölt még két embert. A 74 éves Daniel Stephant és a 64 éves Pamela Stephant, akik rokonai voltak McLean volt barátnőjének.

A Stephan házaspár lakóhelyére a rendőrség egy másik ellenőrzés miatt ment ki, akkor szembesültek a borzalmakkal. Azt azonban nem tudták megállapítani, hogy mióta lehetett halott az idős házaspár.

Az elkövető kiléte nem volt kérdéses, mivel a helyszínen megtalálták McLean motorját, míg a házaspár autója eltűnt – számolt be róla a Crime Online.

Több különböző rendőrőrsöt is riasztottak és közös erővel kezdtek meg a hajtóvadászatot a férfi ellen, továbbá körözést adtak ki az ellopott járműre. McLeant végül szerdán találták meg az autóval együtt, de addigra már végzett magával.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?