KÜLFÖLD

15 percet adtak neki, csodával határos módon mégis meggyógyult a koronavírusos apuka

Nem sok esélye volt a túlélésre, mégis legyőzte a koronavírust, akkora akaraterő volt a brit férfiban.
  • Szerző: Ripost

A háromgyerekes Darren Buttrick megfertőződött a koronavírussal. Kórházba kerülése után orvosai nem sok esélyt jósoltak a számára. Sőt volt egy pillanat, hogy azt javasolták a férfinak, hívja fel szeretteit és búcsúzzon el tőlük, mert 15 perc múlva nagy eséllyel kómába fog esni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 48 éves férfi, megfogadta orvosai tanácsát és telefonon felkészítette családját a legrosszabbra. Ez a folyamat nem csak lelkileg volt számára megterhelő, de fizikailag is, mert ekkor már ahhoz is alig volt ereje, hogy tárcsázza a számot.

„Borzasztó volt közölni a családommal és a szeretteimmel, hogy lehet ez az utolsó beszélgetésünk. Letettem a telefont és csak zokogtam. Sírva könyörögtem az ápolóimnak, hogy ne hagyjanak meghalni” – emlékezett vissza a férfi élete legnehezebb pillanataira, a SkyNewsnak.

 

A férfi állapota az előre vártak szerint rohamosan romlott, az intenzív osztályra került, ahol lélegeztetőgépre kötötték. Jóllehet Buttricket egy ideig csak a gépek tartották életben, de állapota valamilyen csoda folytán lassan és fokozatosan javulni kezdett.

Egy nagyon hosszú folyamat végén pedig sikerült legyőznie a koronavírust és visszatérnie szerető feleségéhez, három gyönyörű lányukhoz és barátaihoz. Buttrick ápolóinak tulajdonítja felépülésének sikerét, akik végig kitartottak mellette.

„Amikor annyira sírtam, megfogta az egyik nővér a kezemet, belenézett a szemembe, és megígérte, hogy küzdeni fog értem. Betartotta a szavát, így a lányaimnak nem kell apa nélkül felnőniük” – árulta el Darran Buttrick, aki azóta vérplazmájával segíti a koronavírus elleni küzdelmet, és másokat is erre buzdít.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?