KÜLFÖLD

4 és 6 éves kisgyerek is meghalt a borzalmas légi katasztrófában – újabb részletek

A pilóta nem tudta megakadályozni a zuhanást.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a beszámolt pénteken Georgia államban, lezuhant egy kisrepülőgép.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A floridai Lamont család és a pilóta Larry Pruit mindannyian az életüket vesztették, miután felrobbant a kis repülőgépjük, amivel éppen egy temetésre indultak…

A baleset kb. 100 mérföldre történt Atlantatól. Tracy Carter, egy szemtanú elárulta a Mirror oldalának, hogy látta körözni a gépet, mielőtt kigyulladt és lezuhant volna. A gép végül egy mezőn landolt, ahol megtaláltak a roncsokat.

A Putnam megyei seriff, Howard Sills az áldozatok személyazonosságának beazonosítása után közzétette a neveiket: Larry Ray Pruitt pilóta (67 éves), Shawn Charles Lamont (41), felesége Jody Rae Lamont (43), és két kisgyermekük a 6 éves Jayce és a 4 éves Alice.

Fotó: Putnam County Georgia Sheriff's Office

„Elvesztettünk egy nagyon különleges családot… Leljenek mindannyian békére” – nyilatkozta a család közeli ismerőse.

A Szövetségi Repülési Igazgatóság megerősítette, hogy a Piper PA31-T Cheyenne ikermotoros turbófelfüggesztésű repülőgép Willistonból (Florida) Newcastlebe tartott.

„Jody az életét arra áldozta, hogy segítse a rászorulókat, egészséges és produktív életet szeretett volna élni. Elvesztése súlyos következményekkel jár, mindazok számára, akik vele dolgoztak, ismerték és szerették”- nyilatkozta az édesanya főnöke, Robert Hutchinson. Jody ugyanis az elvonón segítette a drogfüggőket.

A Nemzeti Közlekedésbiztonsági Testület szóvivője szerint Larry Pruitt pilóta rádióforgalmon keresztül tájékoztatta a légi irányítást, hogy zavaró időjárási körülmények bontakoznak ki és segítsen nekik, új útvonal választásban.

„Larry mindig mosolygott és vicceket mondott, hogy másokat is felvidítson maga körül” – emlékezett meg az elhunyt pilótáról egyik kollégája.

 

És ezeket olvastad már?