KÜLFÖLD

6,5 millió átvert néző. Verik a muszlimokat - sugallta a videó

Csakhogy ez álhír volt. Trumpot most iszlámellenességgel próbálja meg lejáratni és hitelteleníteni a gyûlöletgyár.
  • Szerző: SZM

Új sebességre kapcsolt az amerikai elnökválasztás vesztesei által vezérelt gyűlöletipar – állapítja meg a Jihadwatch.org. Ennek az a lényege, hogy aki a megválasztott elnökkel szimpatizál, arra most rá kell ütni az “anti-iszlamizmus”, az iszlámgyűlölő bélyeget.

Az elveszített választás ellenére úgy szeretnének uralkodni Trump szimpatizánsok fölött, hogy lelkiismeret-furdalást keltenek bennük. Ezért azután máris megvert és megalázott iszlámhívők történetei lepték el a liberális médiát.

A cikkben szereplő legérdekesebb eset az alábbi videóhoz kapcsolódik,

amelyen egy fehér fiú összeverekedik az iskola folyosóján egy hidzsábot /a fejet eltakaró fátyol, kendő/ viselő muszlim lánnyal.

Az egész videó mindössze 4 másodpercig tart. A Youtube egyszer már letörölte, mert túl agresszívnek tartotta, de aztán ismét feltöltötte valaki, azzal a szöveggel, hogy – lám - a fiú le akarta venni a fátyolt a lányról...

A Star Tribune szerint ezt a videót feltöltötték a Facebookra, ahol már 6 és fél millióan látták, 161 ezren imegosztották és 29 ezren kommentálták. A kommentálók többsége – érthető módon - a muszlim lány mellett állt ki és megalázónak tartotta a fiú viselkedését.

Csakhogy a lap szerint az iskola igazgatósága is felfigyelt az intézménynek okozott rendkívűli “népszerűségre” és meghallgatták a fiatalok szüleit. Kiderült, hogy szó sem volt verekedésről vagy harcról. A fiú nem akarta levenni a lányról a fátyolt, egyszerűen csak játszottak egymással az egyik szünetben...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?