KÜLFÖLD

6 arab és török ifjú 5 dán lányt erőszakolt meg

Legalábbis ezt feltételezi a rendőrség. Volt olyan is, akit "csak" orális szexre kényszerítettek. A fiatal bevándorlók mindent tagadnak.
  • Szerző: SZM

6 arab és török nevű tinédzsert záratott be a fiatalkorúak börtönébe a dán bíróság – adta hírül az Fdesouche.com egy dán lapra hivatkozva. Az erőszakos esetek egymáshoz nagyon közel lévő településeken, Koppenhágától északra, Nivaban, Kokkedalban, illetve Horsholmban történtek és egyelőre még tart a bizonyítási eljárás.

A rendőrség eddigi adatai alapján erőszakos nemi közösülések történtek, de volt, hogy „csak” orális szexre kényszerítették a dán lányokat.

A fiúk mindenesetre tagadnak. Az egyikük édesanyja szerint „a gyermeke édes, aranyos, senkit sem zavar. Aztán egyszer csak jöttek a rendőrök és letartóztatták... Lehetséges, hogy a lány, aki ellene vallott, az rasszista...” Egy másik fiú apja pedig túlzónak nevezte a lányok vallomását, mondván, hogy hazudtak. „Ha egy fiú meglátogat egy lányt a saját otthonában az nem ugyanaz, mint amikor az utcán erőszakoskodik vele” – mondta.

A történetnek még nincs vége. Mindenesetre – mióta kitudódott az ügy – a három településen a lányos szülők kifejezetten aggódnak.

És ezeket olvastad már?