KÜLFÖLD

Felfoghatatlan: életét vesztette a 6 éves kisfiú, mert sok sót evett

Borzalmas körülmények között élt egy kisgyermek, akit még a saját családja sem érdekelt. Az orvosok hiába küzdöttek az életéért nem tudták megmenteni.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas kínokat kellett elszenvednie egy mindössze 6 éves kisfiúnak. Arthur Labinjo-Hughes családjával Shirleyben lakott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám egyik nap borzasztó dolog történt, és a szüleinek a mentősöket kellett riasztani hozzá. A kisfiút beszállították a birminghami gyermekkórházba. Az orvosok minden erejükkel azon voltak, hogy megmentsék az életét, de sajnos nem jártak sikerrel.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A különös esett, ezzel még nem ért véget, ugyanis az orvosok durva sérüléseket fedeztek fel a kisfiú testén. A rendőrség segítségét kérték és kiderült, mostohán bántak szülei a kis Arthurral.

A fiúnak 14 órákat kellett mozdulatlanul állnia a bejárati ajtójuk melleti lépcsőn. Fizikailag és verbálisan bántalmazták és teljesen elszigetelték a rokonaitól.

Inni és enni sem adtak rendesen neki, folyamatosan korlátozták és fegyelmezték. Sőt Arthurnak azt sem engedték meg, hogy kapcsolatot tartson a nagybátyjával és a nagyszüleivel, akiktől segítséget kérhetett volna.

Arthurnak nem volt lehetősége arra, hogy a család többi tagjával együtt étkezzen. Ha nem tett eleget az utasításoknak, nem engedték, hogy vízhez jusson” – árulta el az ügyész.

Az egyik orvosszakértő arra a következtetésre jutott, hogy Arthurnak többször is egy nagy adag sót adhattak étel gyanánt. Ez pedig nagyban befolyásolta az egészségügyi állapotát, ami végül a halálához vezetett.

A térfigyelő kamerák több felvételen is rögzítették, ahogy Arthur segítségért kiált. Nagyon egyértelmű jeleit adta, hogy olyan felnőttel akar beszélni, aki gondoskodik róla és véget vet a szenvedésének. Az, hogy a szomszédok miért nem vették észre, és léptek közbe, arra nincs ésszerű magyarázat.

A kegyetlen szülőket, a 29 éves Thomas Hughes-t és Emma Tustint ezt követően letartóztatták és vádat emeltek ellenük – írja a Mirror.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?