KÜLFÖLD

A 7 éves kisfiú és édesapja néhány nap különbséggel vesztették életüket

Haláluk teljesen váratlanul érte a családot.
  • Szerző: Ripost

Abby Bartlett fia, Corey magas lázzal és torokfájással küzdött, amit az orvosok elsőként koronavírusként azonosítottak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Június 20-án antibiotikummal kezdte kezelni a háziorvosa, ám délután rosszabbodott az állapota és légzési nehézségekre panaszkodott. Ezt követően a gyermek váratlanul összeesett a fürdőszobában és életét vesztette.

A tragédiát tetézi, hogy a halott kisöccsére a testvére talált rá.A halottkém jelentéséből derült ki, hogy Corey halálát egy agydaganat okozta.

„Mindig meg tudott nevettetni. Folyton poénkodott. Az iskolában is az osztály bohóca volt. Egy pillanat alatt elvették tőlem. Tényleg küzdök” – emlékezett fiáról Abby.

Corey Bartlett betegsége előtt fitt és egészséges kisfiú volt. Hirtelen halála az egész családját megrázta. Az édesapja, Michael Bartlett (46) ezt követően három nappal később hunyt el.

Úgy tudni, a mentősök megpróbálták megmenteni a családfő életét és kórházba szállítani, de a rohamkocsiban életét vesztette.

„Nagyon hosszú időbe fog telni, még képesek leszünk újjáépíteni az életünket” – tette hozzá az édesanya.

Abby teljesen összeomlott a kettős tragédia után. Az édesanyja azt mondta a Mirror oldalának, hogy öngyilkos gondolatai támadtak, miután kisfiát és férjét is el kellett veszítenie. Csupán idősebb gyermeke, a 11 éves Ryan add számára elég erőt, hogy tovább folytassa.

A család éppen egy új otthonba költözött, amikor bekövetkezett a tragédiasorozat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?