KÜLFÖLD

A Facebookon bukott le az ostoba bűnöző

Büszke volt rá, hogy ő a hét bûnözője. A rendőrség lecsapott rá, ráadásul még egy nagy adag fû is volt nála.
  • Szerző: SZB

Mack Yearwood (42) úgy érezte, jó ötlet lenne, ha egy olyan fotót tenne meg profilképnek a Facebookon, amelyen a hét bűnözőjeként szerepel. Ennek alapján bukkant a nyomára a floridai Stuart város rendőrsége, és rács mögé dugták - írja a New York Daily News.

A rendőrséget tettlegesség miatt hívták ki egy házhoz, és az áldozat az időközben felszívódott Yearwoodot nevezte meg elkövetőként. A nyomozók kicsit megkapargatták a múltját, természetesen a Facebook-oldalát is ellenőrizték, és kiderült: kiemelten körözött bűnöző.

Yearwoodot bátyjánál találták meg alvás közben, és az egyik rendőrtől azt kérte, adja oda neki a nadrágját. Mikor felemelte a ruhadarabot, kihullott belőle egy zacskó fű, így most marihuána birtoklásáért is felelnie kell.

A Facebook egy nagyszerű hely arra, hogy kommunikáljunk egymással, és felvegyük a kapcsolatot régi barátokkal és a családdal

– írta a stuarti rendőrség a közösségi oldalon közzétett közleményében.

"Ha köröz a rendőrség, valószínűleg nem a legjobb ötlet, hogy a hét bűnözője feliratú fotót tegye meg valaki profilképnek" - tették hozzá.

És ezeket olvastad már?