KÜLFÖLD

A királyi család lefejezéséről írt egy muszlim férfi a Facebookon

A dán rendőrség letartóztatott Koppenhágában egy 33 éves muszlim migránst, aki azzal fenyegetőzött a közösségi oldalakon, hogy a királyi család több tagját is megöli.
  • Szerző: WM

A férfi felesége riasztotta a rendőrséget, miután meglátta, hogy a férje azzal fenyegetőzik, hogy lefejezi a svéd király és a dán királynőt. A dán hatóságok szerint a muszlim férfi radikális nézeteket vall, és azért szakadt el nála a cérna, mert szerinte túl lassú a bürokrácia a skandináv országokban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ez az utolsó figyelmeztetés, ha nem kapok sürgősen választ a rendőrségtől vagy a határvédelmi hatóságoktól, akkor Isten akaratával mindkét állam királyának és királynőjének elválasztom a testét a fejétől”

– írta a Facebookon a mentális problémákkal küzdő migráns. A feleség beszámolója szerint a férje állapota romlott a közel múltban, amit annak tud be, hogy a férfi gyakran járt olyan környékekre, amelyek közismerten a hasist szívók melegágya. Az őrizetbe vett radikális migráns neje akkor ijedt meg igazán először, amikor a férje arra panaszkodott neki, hogy hangokat hall a fejében. A nő a többszöri jel után úgy döntött, hogy jobban jár, ha értesíti a rendőrséget.

És ezeket olvastad már?