KÜLFÖLD

„A kislányom csak szorosan ölelt és zokogott” – rákot diagnosztizáltak az egyedülálló anyukánál

A 40 éves nő most parókára gyűjt, mert a kislánya megígértette vele, hogy nem veszíti el a haját.
  • Szerző: Ripost

Parókára gyűjt Melissa Lomas. Az egyedülálló 40 éves anyukánál agresszív mellrákot diagnosztizáltak. Amikor elmondta a hírt 6 éves kislányának, a gyerek szorosan átölelte, zokogott, majd megígértette édesanyjával, hogy „a gyönyörű haját nem veszíti el”.

Anya és lánya egy külön rituálét talált ki, hogy könnyebben feldolgozzák a hírt. Azért, hogy Scarlett ne essen kétségbe, a rákot elnevezték Bugsley-nek és azt tervezik, hogy azonos hajat csináltatnak, míg Melissa ki nem gyógyul a rákból.

„Találtam egy csomót a mellemben. A kórházban azt mondták, csak egy hónap múlva tudnak időpontot adni mammográfiára. Ezért úgy döntöttem, magánorvoshoz megyek. És milyen jól tettem. Kiderült, hogy rákos vagyok. Ha kivártam volna azt az egy hónapot, már esélyem sem lenne a túlélésre” – emlékezett vissza az édesanya.

„Nagyon nehéz volt elmondanom a hírt Scarlettnek, de igyekeztem, hogy megértse. Azt mondtam neki, az anyukája nagyon rosszul van és varázslatra van szüksége. De nem kell aggódnia, mert a mágikus gyógyszerek meggyógyítják az anyukáját”.

Az asszony a GoFundMe oldalon gyűjt a parókára, és megígérte, hogy a saját haját jótékony célra ajánlja fel: egy szervezet ugyanis rákos kisgyerekeknek készít belőle parókát.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?