KÜLFÖLD

A kórház mosdójában hozta világra gyönyörű gyermekét az édesanya

Tizenhárom perc alatt született meg a kisbaba.
  • Szerző: Ripost

A brit Laura Stibbards elindult férjével a kórházba, ám a kocsiban elfolyt a magzatvize. Végül a baba olyan gyorsan kívánt a világra jönni, hogy az édesanya, csak a kórház bejárata melletti mozgáskorlátozott mosdóig jutott el, a szülészeti osztály helyett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Essex-i Southendből származó 34 éves édesanya, miután elhagyta a házát mindössze 13 perccel később már világra is hozta gyermekét. A baba az Emilia Grace nevet kapta.

Az anyukát és kisbabát összekötő köldökzsinórt a büszke apuka, Simon vághatta el.

„Négy napot késett, így később is mentem a kórházba. Egyáltalán nem jelentkeztek még a szülés jelei, a kislányom egyszer csak úgy döntött, hogy eleget várt” – mondta Laura a brit Metro oldalának.

„Az orvosok hívtak be egy vizsgálatra, és utazás közben az autóban elfolyt a magzatvizem. Nem akartam, hogy aggódjon a férjem, így csak bocsánatot kértem tőle a vizes autóért” – mesélte a nő.

Az édesanya a kórház parkolójából, már alig bírt eljutni a kórház ajtajáig, minden lépést küszködve tett meg. A szülésznő éppen megkezdte a műszakját, amikor felajánlották, hogy tolószékben felviszik a kóretembe.

„Rájöttem, hogy jön a baba és már nem volt időnk, hogy felérjünk a műtűbe. Ezért egy mozgáskorlátozott mosdóba vittek, hogy egy kis privát helyen hozhassam világra a gyermekem. Segítettek levenni a nadrágomat, majd a szülésznő elkapta és törülközőbe csomagolta a kislányomat. A kuka tetején ültem, miközben férjem először karjába vette Emiliát” – mondta Laura.

Emilia Grace Stibbards egészségesen 8 font (kb.: 3.71 kg) súllyal jött a világra. A két és fél éves nővére, Jessica pedig alig várja, hogy megismerhesse.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?