KÜLFÖLD

A legújabb borzalom...8 migráns megerőszakolt egy 18 éves német lányt

Egy freiburgi techno-klubban illetve az azt körülvevő bokros részen történt az eset. A rendőrség az elmúlt hét óta tud róla, de a nyomozás érdekei miatt csak tegnap hozta nyilvánosságra.
  • Szerző: SZM

Újabb borzalmas csoportos nemi erőszak történt Németországban! Egy freiburgi techno-klub helyszínén, az azt körülvevő bokrokban erőszakolt meg egy 18 éves német lányt 8 férfi, még október 14-én este.

A magatehetetlen áldozatot fekve találták meg a helyszínen az állati cselekedet után. A rendőrség csak most hozta nyilvánosságra az esetet, azzal indokolva a késedelmet, hogy a nyomozáshoz szükségük volt egy kis időre.

Kiderült, hogy az egyikük már a diszkóban megismerkedett a lánnyal és itallal is kínálta, majd később bevonszolta őt a bokorba. Erős a gyanú, hogy valamilyen drogot kevert a lány italába, áldozata ezért nem volt képes védekezni.

A többiek utánavetették magukat. Mind a 8 bevándorlót letartóztatták. Közülük heten szíriaiak, az egyikük bevándorló hátterű már német állampolgár. A rendőrségi közlemény szerint mindegyik erőszaktevőt ismerték már korábbról. Ezekben a napokban a helyszíni kamerák képeit vizsgálják meg - írta a Wochenblick.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?