KÜLFÖLD

A liberális aktivista szájmaszkján röhög az internet, ilyen a világon nincs!

A demokrata párti vezérszónok példát akart mutatni Amerikának, de végül sikerült az egész ország előtt lejáratnia magát.

Alyssa Milano amerikai színésznő és demokrata párti aktivista egy szájmaszk viselését népszerűsítő bejegyzést tett közzé a közösségi-oldalán szombaton.

„Mutassátok meg a maszkjaitokat! A maszkok biztonságban tartják az embereket és az egészségüket. Mutasd meg a sajátodat! Készen állsz? Gyerünk! #ViseljMaszkot” – olvasható a fotó leírásában, amin a színésznő, a férje, valamint két gyermekük látható szájmaszkban.


A Donald Trump ellenes nyilatkozataival híressé vált aktivistát valószínűleg a jó szándék vezérelte, és csak segíteni akart, amikor a családi képet megosztotta a Twitteren. A közszolgálati bejegyzés üzenete azonban nem ért célt, sőt, a internet népe napok óta Alyssa Milanon röhög, ugyanis egy szemfüles felhasználó kiszúrta, hogy egy kézzel kötött, lyukaktól hemzsegő szájmaszkot visel, aminek így persze nincs semmi értelme.

A maszkokat népszerűsítő fénykép pár óra alatt hatalmas elérést generált a közösségi oldalon, igaz, nem épp úgy, ahogy azt Milano korábban eltervezte. A bejegyzés alatt kivétel nélkül kritikus, és az aktivista nő maszkját kifigurázó kommentárok jelentek meg. „A szájmaszkod pont annyit ér, mintha kerítést építenénk a szúnyogok ellen. Ezzel a vacakkal semmire se mész” – fogalmazott egy hozzászóló.

A rengeteg kritika, és majdnem két napig át tartó hallgatás után Milano végül az írta egy bejegyzésben, hogy „a szájmaszk belül szénszűrővel van felszerelve, azon semmilyen vírus sem juthat át. És egyként is, mindenki menjen a pics*ba,” aki vele foglalkozik, ahelyett, hogy Donald Trump járványügyi intézkedésiét kritizálná.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?