KÜLFÖLD

A palotához riasztották a mentőket: esküvője napján halt meg a gyönyörű menyasszony

Egyetlen hiba miatt örökre megpecsételődött a fiatalok sorsa.
  • Szerző: Ripost

Alexandra Erolhova abban a palotában tartotta meg az esküvőjét, amit még II. Katalin orosz cárnő építettet. Ehhez az orosz palotához riasztották a mentőket, miután egy fatális hiba miatt a menyasszony életveszélybe került.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A menyasszony összeomlott, majd pillanatokon belül meghalt a pazar esküvői fogadásán, miután dióallergiája miatt anafilaxiás sokkot kapott. A 25 éves Alexandra ugyanis allergiás a dióra, amire valószínűleg nem figyeltek az édességek elkészítésekor és később sem tüntették fel az összetevőt – írja a Daily Star.

A menyasszony az asztalnál kezdett el fulladozni, mire a vendégsereg a segítségére próbált sietni és a mentősöket is riasztották.

Az orvosok hiába értek ki hamar a nagy Tsaritsyno-palotához, már nem tudták megmenti a menyasszony életét. A mentősök állapították meg azt is, hogy a dióallergiája válthatta ki az anafilaxiás sokkot a nő szervezetében.

Alexandra gyermekkorától kezdve dióallergiás volt, amit családja szerint a szakácsokkal is közöltek. Azonban a rendőrségi jelentés megerősítette, hogy az esküvői édességek – amiből evett a nő is-, tartalmaztak dióféléket.

A moszkvai elit orosz elnöki Nemzetgazdasági és Közigazgatási Akadémián tanult a nő, bank és pénzügyi szakon. A rendőrség nyomozást indított a tragédiával kapcsolatban.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?