KÜLFÖLD

A szexi tanárnő hónapokon keresztül kamatyolt az egyik 14 éves diákjával

A sajtó beszámolói, illetve az eset ismétlődése alapján nem úgy tűnik, hogy az áldozat komolyabban ellenállt volna a pedagógus csábításának. Igaz, ettől függetlenül súlyos bűncselekmény történt.

Az amerikai Pennsylvania államban található Titusville Középiskola korábbi testneveléstanára legalább 66 alkalommal vitte ágyba az egyik 14 éves tanítványát 2018 szeptembere és 2018 áprilisa között.

A 33 éves Rochelle Cressman bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott, többrendbeli kiskorú szexuális zaklatása vádjában a kedden tartott első bírósági tárgyalásán – írja a helyi sajtóra hivatkozva a Daily Mail internetes kiadása.

A bírósági dokumentumokra hivatkozva a Daily Mail arról számolt be, hogy a dekoratív tanárnő általában heti két alkalommal rontotta meg a kiskorú diákját a fentebb említett időszakban. A törvénytelen aktusokra minden alkalommal Rochelle Cressman lakásán került sor, a tanítási idő után. A pedagógus többször is figyelmeztette az áldozatát, hogy a különös kapcsolatuknak titokban kell maradnia. Legalább egy alkalommal pedig meg is fenyegette a tanítványát, hogy „kárt tesz benne, illetve saját magában is, ha valaki tudomást szerez a viszonyukról.”

Cressman 2009-től tavaly áprilisig dolgozott a középiskolában, amikor letartóztatták, miután a rendőrség tudomást szerzett a szexuális visszaélésekről. Nagy valószínűséggel a fiatal áldozat a szüleinek mesélt el a szaftos viszonyt, akik aztán riasztották a rendőrséget.

A tanárnő által elkövetett bűncselekmény alapesetben 20 évig terjedő szabadságvesztéssel, és 25 ezer dollár pénzbírsággal sújtható Pennsylvania államban. Az elkövető ügyvédeinek azonban sikerült elérnie, hogy egy vádalku keretében az ügyészség 6-12 év közötti büntetést kérjen rá, melyet 10 év próbaidő fog követni.

Jogerős ítélet a következő hetekben várható az üggyel kapcsolatban.

És ezeket olvastad már?