KÜLFÖLD

A szülők túllőtték magukat, a csecsemő szomjan halt a hulláik mellett

Az öt hónapos kislánynak olyan kegyetlen halál jutott, amilyet senki nem érdemel.
  • Szerző: Ripost

Halálra drogozta magát két szülő a kaliforniai Kernville-ben, holttestüket pedig csak hetekkel később találták meg a hatóságok. A tizenkilenc éves Chelsea S. Cardaro és a huszonhét éves Jason E. Chambers ráadásul egy öt hónapos kislányt neveltek, aki a szülők felelőtlensége miatt iszonyatos halált halt.

A kis Summer több nappal is túlélte a szüleit, hosszasan szenvedett a két holttest mellett. A halottkém szerint a halálát éhezés és kiszáradás okozta.

Kelly Callihan kerületi ügyész a Mirrornak elmondta, bár a hivatalos toxikológiai vizsgálatok eredményei még váratnak magukra, a csütörtökön megtalált szülők halálát vélhetően herointúladagolás okozta. A helyi gyermekjóléti szolgálat korábban járt a családnál, hogy ellenőrizzék a kislány életkörülményeit: akkor úgy tűnt, a gyermek jól táplált és rendesen gondoskodnak róla.

Szerencsétlen körülmény, hogy a szülők éppen egyszerre lőtték túl magukat, a városban pedig nem volt senki, aki ismerte volna őket, ezért nem tűnt fel senkinek, hogy eltűntek.

A családot december 11-én látták utoljára a szomszédok, akik úgy tudták, korábbi lakhelyükre, New Yorkba fognak utazni az ünnepekre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?