KÜLFÖLD

Altatódalt dúdolt 3 kisgyerekének az anya, miközben megfojtotta őket

A nő azt mondta, csapdában érezte magát, ezért végzett a gyerekeivel.
  • Szerző: Ripost

Megölte három kisgyermekét egy arizonai édesanya. A gyilkosság után azt mondta az egyik rokonának, nagyon félt és nem is tudja, mi történt, mert be volt állva.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rachel Henry azt taglalta a nagynénjének, hogy a család nem akarta elhinni, hogy mentális gondjai vannak. Azt állította, hogy csapdában érezte magát, és a családja nem engedte, hogy elmenjen.

„Úgy éreztem, elvesztem a józan eszem. Nem tudtam, mi történik, próbáltam beszélni valakivel a problémáimról, de csak azt hajtogatták, hogy hülye vagyok. Féltem és már azt sem tudtam, miről beszélek” – mesélte az asszony.

Rachel ezek után gyilkolta meg a 3 éves Zane Henryt, az 1 éves Mireya Henryt és a 7 hónapos Catalaya Riost.

Az egyéves kislányával kezdte az ámokfutást. Elkezdte fojtogatni a kicsit, mire a 3 éves fia odarohant és sikoltozott, hogy „ne, ne” és a kis öklével még ütni is kezdte az anyját, aki csak félrelökte. Miután megölte Mireyát, még játszott is kicsit a fiával, majd bevitte egy szobába, ahol a kezét a gyerek orrára és szájára szorította, míg meg nem halt. Végül megetette a 7 hónapos csecsemőt, aki ezután elaludt. A babát álmában fojtotta meg.

Rachel Henry állítólag altatót énekelt a gyerekeknek, miközben megölte őket.

Az asszony azt mondta a nagynénjének, nem emlékszik a gyilkosságra, nem volt önmaga aznap. A bíróságon sem vallotta magát bűnösnek. A tárgyalása szeptemberben folytatódik majd – írta a Crime online.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?