KÜLFÖLD

„Amy, őrült vagy?!” – kiabálta barátnőjének a nő, majd holtan esett össze

A Washington állambeli Amy Brown a születésnapját ünnepelte, amikor rajtakapta vőlegényét a barátnőjével egy ágyban. A nő hihetetlenül dühös lett, agyonlőtte barátnőjét.
  • Szerző: Ripost

Éppen a 36. születésnapját ünnepelte Amy Brown a vőlegényével, Brandon Fayarddal, az egyik barátnőjével, Amanda Hillel, és egy másik barátjukkal, Bennel. A négyes az este folyamán folyamatosan italozott Amandáék kertjében, míg odabent öt gyermek – Amanda két fia és Brandon három gyermeke – pihent – írja a Mirror.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Illusztráció/ Pixabay

Éjfél magasságában Amy vőlegénye, Brandon elköszönt a társaságtól, és elment lefeküdni, majd nem sokkal később a szomszédok pisztolylövésekre figyeltek fel, Brandon pedig segítségért kiáltva rohant ki a házból Amy barátnőjét, Amandát a karjában tartva. A nőt több lövés is érte, amikbe azonnal belehalt, már nem tudtak rajta segíteni.

A kiérkező rendőröknek Amy azt állította, hogy Amanda megtámadta őt, és önvédelemből lőtt rá.

„Hátulról ütötte a fejemet, majd odarohantam az autóhoz, amiben volt egy pisztoly. Azt megragadtam, majd ráüvöltöttem, hogy szálljon le rólam. Közben ő is üvöltött: Amy, őrült vagy? Majd hirtelen azt vettem észre, hogy vérzik és összeesik” – mondta a rendőröknek Amy.

Ám végül mégiscsak beismerte, hogy a vita közben nem érezte fenyegetve magát, sőt kiderült: igazából dühös volt Amandára, mert egy ágyban találta a vőlegényével.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?