KÜLFÖLD

A család két rottweilere széttépte a 10 hónapos angyalarcú kislányt

Esélye sem volt a menekülésre a kisgyermeknek, miután édesapja magára hagyta a vérebekkel.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédia történt kedden egy észak-karolinai otthonban. A család két rottweiler fajtájú kutyája rátámadt a mindössze 10 hónapos kislányra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Malia Winberry apja hivatásos bűnüldözőként dolgozik, és a tragédia idején éppen szabadnapos volt. Csupán az udvarukra ment ki egy rövid időre, ami alatt a két megtermett véreb és az aprócska kislány magára marad.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Nem tudni mi történt pontosan, de a férfi zajokat hallott kiszűrődni a házból, ami arra késztette, hogy visszamenjen. Az ajtón belépve szembesült a brutális kutyatámadással, aminek Malia áldozatául esett.

„Éppen csak kilépett, hogy a helyére tegye a locsolót, amikor a szomszédja odalépett hozzá beszélgetni, és pár perc sem telt el, de máris hallotta a házon belüli zajt” – mondta a Crime Onlinenak Danny Johnson, a Johnston megyei seriff hivatalának kapitánya.

Addig amíg a szomszéd segítséget hívott, az édesapa saját testi épségét kockáztatva mindent bevetett, hogy megmentse kisbabája életét. Sajnálatos módon a mentősök a helyszínen halottnak nyilvánították a lányt.

A külföldi lapok úgy értesültek, a kutyákkal korábban nem volt semmilyen probléma. Azonban a biztonság kedvéért az állatvédők lefoglalták a család két rottweilerét. Sőt később veszélyesnek minősítették az állatokat.

Az édesanya a tragédia idején nem volt otthon, mivel épp szolgálatban volt a helyi katasztrófavédelemnél. A házaspár első gyermeküket veszítette el a tragédiában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?