KÜLFÖLD

Atomrészeg orvos fogadta a betegeket, azt se értette, mit mondanak neki

Képtelen volt elvégezni a munkáját, annyira részeg volt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Munkaképtelenre itta magát egy radiológus Oroszországban, a Cseljabinszki területhez tartozó Miassz városában, és mindez videón is látható.

Fotó: pixabay.com

Egy beteg – Olga Szaveljeva – betelefonált a hármas számú kórházba, hogy érdemes-e elindulnia a város másik végéből, tudják-e őt fogadni, neki ugyanis szüksége lenne az előző nap készült röntgenfelvételre.

Azt a választ kapta, hogy várják őt, ezért elindult. A beteg másfél órát várt a kórházban, majd amikor belépett a vizsgálóba, igazán váratlan kép fogadta.

A felvételen a dühtől tomboló nő tegezi és többször szidalmazza a láthatóan súlyos alkoholos állapotban levő orvost; többek közt elhangzik az is, hogy nyolcadszor diktálja le a dátumot, de az ügyintézés fikarcnyit sem halad előre. A férfi többször is tagadja, hogy ivott volna.

A videó nyomán vizsgálat indult, és a képeken látható orvost, Alekszej Anatoljevicset menesztették állásából, annak ellenére, hogy több beteg is felszólalt a védelmében, mondván, remek szakemberről, segítőkész emberről van szó, és bizonyára súlyos problémája lehetett, hogy ilyen állapotba került a munkahelyén.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?