KÜLFÖLD

Hazaengedték a kórházból az 5 éves kislányt, órákkal később holtan találták

A gyermek koronavírusos volt, de orvosai azt hitték, könnyen átvészeli majd a fertőzést.
  • Szerző: Ripost

Tagan White édesanyja szívszorító vallomásban mesélte el tragédiájukat. A kislányt hazaengedték a kórházból, majd nem sokkal később meghalt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A texasi Amarilloból származó Tagan White először múlt kedden megbetegedett. Szülei amiatt vették észre, hogy nincs minden rendben, mivel gyermekük jóval fáradékonyabb volt, sokkal többet aludt. Azonban az 5 éves kislány nem mutatott semmilyen más tünetet, ami koronavírusra utalt volna, így nagyon meglepődtek a diagnózis hallatán.

Azonban nem tartották bent a kórházban, ugyanis orvosai szerint biztonsággal hazamehetett. A fiatal lány azonban már estére teljesen elvesztette az erejét. Édesanyja éjszaka, 3 óra környékén felkelt, hogy ellenőrizze Tagan állapotát, ám addigra már életét vesztette. A rohammentősök minden erőfeszítése és próbálkozása ellenére sem tudták megmenteni az életét – írja a Mirror.

„Édes szerelmem, hogy kellene nélküled folytatnom? A szívem üres lett, hogy összetört és nem tudom, sikerül-e valaha összeszednem magam” – írta az összetört édesanya Instagram-oldalán.

Azt nem tudni, hogy a kislánynak volt-e valamilyen alapbetegsége. Temetését már szombaton szűk körben megtartották.

„Mi őszintén rosszul érezzük magunkat… valószínűleg nem szabadott volna hazaküldeni. Ez azt jelenti, hogy hibáztunk… Túl sok hiba, ami egy 5 éves kislány életébe került” – nyilatkozta az eset kapcsán Quincy.

 

És ezeket olvastad már?