KÜLFÖLD

Az Aldi tulajdonosának felesége egy afgán migránssal kezdett új életet

A 47 éves Katja Albrecht pár évvel ezelőtt még boldog házasságban élt az Aldi-Nord 69 éves tulajdonosával, akinek a számláján a becslések szerint ötezer milliárd forintos összeg lapul. Az elképesztő luxusban élő nő mégis valami izgalomra vágyott, így végül egy afgán bevándorlóval kötötte össze az életét.
címkék:
  • Szerző: WM

A most 31 éves Tareq S. 1996-ban érkezett szüleivel Kabulból Németországba politikai menekültként. Az afgán család egy aschaffenburgi menekültszállón élt, Tareqet pedig beíratták a közeli iskola harmadik osztályába. A fiatal bevándorló az érettségijét már Kölnben szerezte, 2008-ban pedig egy helyi lapnak büszkén mesélte, hogy a vele egykorú 150-160 bevándorló közül egy sem szerzett érettségit. A modern technika vonzotta, előbb hangmérnöki karrierről álmodott, végül aztán egy informatikai cégnél kötött ki, ami élete legnagyobb szerencséjének bizonyult. A cég ugyanis 2014-ben fontos feladatra küldte Tareqet: Az Aldi Nord milliárdos tulajdonosának, Theo Albrecht Jr.-nak az otthonában kellett kiépíteni egy új informatikai rendszert. Ekkor ismerkedett meg a milliárdos üzletember neje és az afgán bevándorló.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A családot jól ismerő bennfentes azt mesélte a Bild című német napilapnak, hogy Katja Albrecht unta a luxusfeleségek mindennapi életét. Elege volt az elszigeteltségből, a túlzott biztonságból. Kalandra vágyott. Tareq pedig éppen kapóra jött, hiszen fiatal volt, laza és barátságos. Az afgán férfi feltehetően sejtette azt is, hogy jó esélyei vannak a megbízója nejénél. Katja 2015-ben végül elhagyta férjét és összeköltözött az afgán informatikussal. Másfél évvel ezelőtt pedig meg is született az első közös gyermeküki.

Katja, Tareq és a másfél éves afgán népszokás szerint öltöztetett kisfiúk

Theo Albrecht Jr. a válás ellenére a mai napig nagyvonalúan támogatja exét. Tareq az informatikai állását félretéve a több millió eurós értékű villájuk építkezését felügyeli, ahova a pletykák szerint beköltöznek majd a férfi szülei is.

Ennek az afgán családnak bejött az élet…

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?