KÜLFÖLD

Az életéért küzd egy kétéves kislány, miután arcon rúgta egy ló

Az édesapa éppen elesett kisfiára figyelt, amikor életveszélybe került lánya. Pillanatok alatt megtörtént a baleset.
  • Szerző: Ripost

Családjával indult kirándulni a Surrey állambeli Claygate-ben Madison Roome, amikor váratlanul baleset érte. A kislány a ló miatt olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életveszélyes állapotba került.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Madison mellett ott volt a két évvel idősebb bátyja, Finley, az édesapja, Alistair (46) és a család barátai is. Azonban pillanatok alatt elszabadult a pokol.

Fotó: 123rf

Az egész kalamajka akkor kezdődött, amikor a kis Finley elesett és felhorzsolta a térdét, így apukája ráfigyelt. Ám eközben Madison gyanútlanul megközelítette a kantárszáron vezetett lovat, ami védekezésképpen arcon rúgta.

A barátai kiáltottak oda Alistairnek, hogy Madit megrúgták. A szülő szívét azonnal teljes pánik öntötte el. Amikor megpillantotta a borzalmas állapotban lévő kislányát a szíve is kihagyott egy ütemet. Madison szeméből és szájából egyaránt folyt a vér.

„Láttam az arcát, a szeméből és a szájából kiömlő vért, és a hatalmas vágást a fején, ahogy eszméletlenül feküdt ott; egyszerűen szörnyű volt” – emlékezett vissza a drámai pillanatokra Alistair.

Madison eszméletlen volt, és az apja nem találta a pulzusát, miközben a segélyhívó operátorával beszélt. A kislány édesanyja, a 36 éves Jennifer otthonról dolgozott, amikor férje felhívta, hogy elmondja neki, mi történt.

A kislányt mentőhelikopterrel szállították kórházba, majd azonnal a műtőbe tolták. Összevarrták a mély vágást a jobb szeme alatt, majd a szájpadlását is rögzíteni kellett, valamint elvált koponyáját is ellátták – írja Daily Mail.

Nyolc napig pihenhetett, majd újabb kemény műtét várt rá, ami során eltávolították a varratokat és a szabályzókat. Mindezek után még több műtét várt rá, hogy helyrehozzák a jobb szemét a szörnyű baleset után.

„Madi előtt még hosszú út áll, és valószínűleg sok műtétre lesz szüksége, amíg az arca teljesen helyrejön. De még mindig egy nagyon boldog, rugalmas kislány, akire nagyon büszkék vagyunk” – árulta el az apuka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?