KÜLFÖLD

Azt hitte, menstruációs fájdalom: 8 percen keresztül küzdött az életéért a modell

Az orvosok már lemondtak a fiatal édesanyáról, ám a családja nem hagyta annyiban. A nő végül két hétig feküdt kómában, de később felébredt.
  • Szerző: Ripost

Nyolc percen át haldoklott egy nő, miután vérmérgezést kapott. A fájdalmait kezdetben csak egy nagyon rossz menstruációnak tulajdonította.

A 30 éves Kia Brazilt kórházba szállították, miután a szúró fájdalom a gyomrában egyre erősebbé vált. Az amerikai Milwaukee-ból származó édesanya családjával az orvosok közölték: már semmit sem tudnak tenni.

Fotó: MTI

A modell szerettei azonban nem voltak hajlandóak feladni, és ragaszkodtak ahhoz, hogy Kia további életmentő kezelést kapjon. A kórházban két hétre mesterséges kómába helyezték, amíg csodával határos módon magától fel nem ébredt.

„A vérmérgezés váratlanul ért. Nem tudtam, hogy mérgezést kaptam, amíg már túl késő nem volt. Minden olyan gyorsan történt. Amiről azt hittem, hogy menstruációs görcsök, valójában a jele volt annak, hogy a vérmérgezés vette át az uralmat a testem felett. Néhány órán keresztül hasi fájdalmakkal harcoltam. A testem teljesen leblokkolt, miközben a szúró fájdalmak folytatódtak” – árulta el a Mirrornak Kia.

Miután magától felébredt, Kia szeme elé borzalmas látvány tárult. Ráadásul az orvosok közölték vele, hogy nyolc percig halott volt, miután a szíve háromszor is megállt, miközben műtötték.

„Magamtól ébredtem fel, és láttam, hogy a bal lábam eltűnt, a jobb lábam pedig teljesen elhalt. Az ujjaim hidegek, kemények és feketék voltak. Miután láttam, hogy a szepszis milyen állapotba hozta a testemet, elhatároztam, hogy a többi elhalt végtagot is eltávolíttatom, hogy elkerüljem az újabb fertőzést” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra a nő, majd hozzátette: „A legnehezebb része az volt, hogy megbizonyosodjak arról, hogy még mindig ugyanúgy tudok gondoskodni a gyermekeimről”.

Kia Brazil azért vállalta, hogy mesél az őt ért borzalmakról és kezdett modell karrierbe, hogy másoknak megmutassa, amputált végtagokkal is lehet folytatni az életet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?