KÜLFÖLD

Azt hitte, veseköve van: 4 óra múlva kezében tarthatta újszülött kislányát

A nő akkor jött rá, hogy terhes, amikor megindult nála a szülés.
  • Szerző: Ripost

A teljes várandósságáról lemaradt egy 23 éves amerikai balett-tanárnő – ugyanis négy órával azután, hogy közölték vele, terhes, már kezében is tarthatta gyermekét.

Lizzie Quah – aki a közelmúltban osztotta meg történetét a TikTok közösségi oldalon – súlyos fájdalmakkal került be az illinoisi kórházba 2017-ben. Lizzie azt hitte, veseköve van, ugyanis találtak már nála korábban. Az őt kivizsgáló orvos, mielőtt gyógyszereket adott volna neki, meggyőződött arról, hogy nem terhes-e, ez ugyanis rutineljárás az ilyen eseteknél.

Who cares how bad my smile is when she’s this cute? 🤩

A teszt eredménye azonban váratlan fordulatot hozott: kiderült, hogy a görcsöket nem vesekő okozza, hanem Lizzie már a vajúdás szakaszába lépett, és bármelyik pillanatban anya lehet.

„Nem kaphattam epidurális érzéstelenítést, mert ahhoz már túl késő volt. Gyötrelmes fájdalmaim voltak, miközben fogalmam sem volt arról, hogy fiú vagy lány, koraszülött-e, egészséges vagy beteg a babám” – mesélt a sokkoló esetről az ifjú hölgy.

@lizziequahI think I win this challenge ?? *also she is safe she climbs everything. ##crazypregancy ##fyp ##babiesoftiktok ##storytime ##putafingerdown ##wildstory♬ original sound – lizziequah

Lizzie négy óra alatt adott életet kislányának, a mindössze 2720 grammos Winnie June-nak. Bár pici baba volt, azóta megerősödött, és szerencsére mindenféle egészségkárosodás nélkül megúszta a „titkos terhességet”, noha édesanyja ugyanúgy edzett és egészségtelen ételeket fogyasztott, lévén nem tudta, hogy várandós.

Scared. Excited. Shocked. Swollen from fluids. Swollen from crying. In love. In pain. In denial. No sleep. No meds. No supplies. No say. No choice. ✨ You made me a Momma, WJ, in the most chaotic way possible, & I love you with my whole heart.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?