KÜLFÖLD

„Azt hittem, elvesztettem” – kisbabája életéért küzdött az édesanya a nyílt utcán

Váratlanul leállt a légzése a gyermeknek, drámai pillanatokat élt át édesanyja.
  • Szerző: Ripost

A 23 éves Laura Harrison éppen a Merseyside állambeli St. Helensben vezetett, amikor észrevette, hogy a kis Bonnie-Esmea rosszul van. A kislány teste teljesen elernyedt, elkezdett kihűlni és a légzése is leállt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal anyuka egyből megállt az autóval az út szélén, és ott helyben elkezdte újraéleszteni kisbabáját. 10-12 mellkaskompresszió után szerencsére Bonnie-Esmea magához tért, ezután Laura kórházba vitte a kicsit.

„Éppen hazafelé tartottam, és a párommal telefonáltam, kihangosítva. A babánkról beszélgettünk, ezért megérintettem az arcát. Ekkor általában felébred és rám szokott nézni, de most meg sem mozdult. Semmire sem reagált, azt hittem, hogy meghalt. Azt hittem, elvesztettem” – emlékezett vissza a drámai pillanatokra az édesanya.

Egy nő és édesanyja észrevette a gyermeke életéért küzdő Laurát és megálltak, hogy segítsenek rajta. Bevitték őket a kórházba, azonban útközben még egyszer meg kellett állniuk, mivel a gyermek ismét elvesztette az eszméletét.

Végül a kórházban az orvosok megállapították, hogy a kicsinek súlyos refluxa van, valamint tejallergiája és székrekedése. Csak egyféle tejet kaphat a gyermek, viszont most már újra jól érzi magát, és boldog – írja a Mirror.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?