KÜLFÖLD

„Azt hittem, hogy meghalok” – az életéért küzd a koronavírusos édesapa

A férfi egész családja megfertőződött a vírussal. Szerettei tartják benne a lelket.
  • Szerző: Ripost

Az 53 éves Raymond Lloyd miután megfertőződött a koronavírussal, decemberben kórházba került súlyosan romló állapota miatt. A derrifordi család minden tagja áldozatává vált a vírusnak, beleértve a férfi fiatal kisunokáját is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lloyd úr olyan borzalmasan érezte magát a tünetek miatt, hogy azt hitte nemsokára meghal. Az orvosai már a legrosszabbra is felkészítették családját.

„Azt hittem, hogy meg fogok halni, annyira fájdalmas. Napokig nem tudtam enni. Csak szeretnék hazamenni a családomhoz, és nem itt meghalni” - kezdte a The Sun oldalának Lloyd, aki hozzátette sokszor gondol arra, hogy feladja, ám családja miatt megpróbál kitartani.

A férfi korábban jól tartotta magát, így lelkileg még inkább gyötri, hogy ilyen nehezen viseli a fertőzést. Ám azért hálás, hogy ezzel egyedül van a családjában, mert szerettei könnyebb tünetekkel megúszták.

„Annyira felbosszant, amikor látom a tévében, hogy vannak, akik még mindig nem veszik komolyan a koronavírust és nem tartják be a szabályokat” – tette hozzá könnyeivel küzdve a férfi, aki hálás az orvosainak, de már szíve szerint hazamenne feleségéhez. Bár, hogy ezt mikor teheti meg, az még kérdéses.

És ezeket olvastad már?