KÜLFÖLD

Megszakad a szív: meghalt az egyéves baba, miután örökbe adták!

Csupán egy évet élhetett az az angliai kisfiú, akit édesanyja örökbe adott. Egyik nap súlyos fejsérüléssel szállították kórházba, a rendőrség nyomoz.
  • Szerző: Ripost

Szörnyű haláleset rázta meg Liverpoolt: kórházba szállítást követően egy nappal elhunyt egy mindössze 1 éves kisfiú, Leiland Corkill. A kisfiúnak súlyos fejsérülése voltírja a The Sun.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A mindig boldog, nevetős kisfiú nincs többé köztünk

Fotó: illusztráció

Édesanyja sajnos nagyon rossz állapotban volt, miután a kisfiú megszületett, ezért úgy döntöttek a családjával, hogy a kis Leiland jobb kezekben lesz máshol. Most viszont Laura és édesanyja, Leiland nagymamája, Yvonne is teljesen összetörtek.

This is so heartbreaking.

Közzétette: The Sun2021. február 13., szombat

„Ott voltam, amikor született, és most meg meg kellet élnem a halálát is. Nem hiszem el, hogy csak egy évet élhetett. Nagyon nehéz ezt megemészteni. Olyan boldog, vidám kisfiú volt, egyszerűen nem tudjuk felfogni, ami történt” – nyilatkozta a lapnak a nagymama.

Leilandot egyébként sűrűn meglátogatta édesanyja, Laura is. Több közös fotót is posztolt a közösségi oldalán. A hír hallatára teljesen összeomlott. A rendőrség nyomoz: egyelőre egy 34 éves férfit és egy 37 éves nőt tartóztattak le, akiknél ideiglenesen volt elhelyezve a kisfiú.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?