KÜLFÖLD

Belehalt a szülésbe a 18 éves édesanya: soha nem ölelhette magához kisfiát

Tragikusan fiatalon vesztette életét egy tinédzser anyuka, miközben otthon életet adott gyermekének.
  • Szerző: Ripost

Tragikusan fiatalon vesztette életét egy tinédzser anyuka, miközben otthon életet adott gyermekének. Halála megmagyarázhatatlan és elfogadhatatlan családja számára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 18 éves Danielle Jonesról nevezték el elsőszülött kisfiát, Dannynek. A gyerek szülei két éve alkottak egy párt, a terhesség váratlanul érte őket. Azonban a nő határozott volt és szerette volna megtartani, amibe az édesapa, Ozzy is beleegyezett.

„Van egy kisfiam, akit Danielle szeretett volna. Olyan szégyen, hogy nem találkozhat vele. A világon mindennél jobban szeretettem” – mondta a Daily Star oldalának Ozzy, aki megfogadta, hogy kisfiúk büszke lesz az édesanyjára.

Mivel a 18 éves lány nagyon szeretett lovagolni, családja eltervezte, hogy lovashintóval kísérik majd utolsó útjára. A tragédia napján a mentősök megpróbálták megmenteni a kismama életét, de a kórházban életét vesztette. A rendőrség nyomozást indított, a halál oka eddig ismeretlen.

„Nem tudom elhinni, hogy elveszítettelek. Gondoskodni fogok a ma született kisfiúnkról. Összetörtem a hiányodban… Megpróbálom a legjobbat adni a gyermekünknek” – tette hozzá a gyászoló édesapa.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?