KÜLFÖLD

Bizarr álláshirdetés: Nindzsákat keresnek a japánok!

Nindzsáknak írt ki álláshirdetést a japán Aicsi prefektúra, hogy a sötétség és lopakodás mestereinek segítségével minél több turistát csalogasson a régióba. Harci tapasztalat és japán nyelvtudás nem feltétel, ám a történelem és a turizmus iránti szenvedélyt megkövetelik.
címkék:
  • Szerző: Doris

Meglehetősen egyedi ötlettel igyekszik fellendíteni turistaforgalmát a Japánban található Aicsi prefektúra. A BBC értesülései szerint nindzsákat keresnek, akiknek szép kis összegért különböző színpadi előadásokon, illetve tévé-és rádióműsorokban kell majd megmutatniuk képességeiket.

És hogy mit várnak el a múlt legendás harcosainak újrateremtőitől? Nos, a vakmerő jelentkezőknek nem kell tapasztalt bunyósnak lenniük, a jó fizikum és az akrobatikus képességek viszont alapkövetelménynek számítanak.

Összesen hat főt keresnek, a kiválasztottaknak pedig egész szép kis fizetés üti a markát. Havonta mintegy 441 ezer forintnak megfelelő jen-t vihetnek haza a "sztárnindzsáskodással".

Ha érdekel a lehetőség, elmúltál már 18, de nem tudsz japánul, ne csüggedj! Mivel a hős harcosok elsősorban külföldiekkel kommunikálnának, bőven elég ha jól beszélsz angolul.

A jelentkezési határidő március 22.!

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?