KÜLFÖLD

Bizarr történet: napokig éltek együtt a holttestekkel a gyerekek

A négy testvér azt hitte, édesanyjuk és párja csak alszanak, pedig a felnőttek belehaltak a drogtúladagolásba.
  • Szerző: Ripost

Az 5 és 13 év közötti fiútestvérek négy napig éltek úgy spanyolországi lakásukban, hogy közben édesanyjuk és a párja holtan feküdtek a nappaliban. A felnőttek drogtúladagolásban vesztették életüket, de a gyerekek azt hitték, csak alszanak.

 

A gyerekek reggelente felöltöztek, reggeliztek, majd elmentek az iskolába, délután pedig együtt tértek haza. Bár a legidősebbnek gyanús volt, hogy 32 éves anyjuk napokig mozdulatlanul, kihűlve fekszik, és hogy a hálóban egyre erősebb a bűz, sokáig nem szólt senkinek - ha kérdezték, azt mondta, hogy anyukája csak alszik. Végül a szomszédban élő háziurat értesítette a furcsa esetről.

A férfi azonban rögtön tudta, hogy nagy a baj, amikor belépett a lakásba: a szobákat ugyanis gyomorforgató bűz töltötte be. Mikor meglátta a holttesteket, azonnal jelentkezett a segélyhívónál.

A gyerekeket ideiglenesen állami gondozásba adták. A négy fiú közül hárman édestestvérek, az ő apjuk szeretné megszerezni a felügyeleti jogokat, míg a legkisebb édesapja a magát túladagoló férfi volt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?