KÜLFÖLD

Gyászoló szülők: bölcsis ebéd közben fulladt meg életünk értelme

A kétéves kislányt még beszállították a közeli gyermekkórházba, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.
  • Szerző: WM

Megfulladt egy kétéves kislány a bölcsődei ebédelés közben. A rendelkezésre álló információk szerint a tragédia még múlt pénteken történt. A németországi Rostockban található bölcsi dolgozói azonnal a gyermek segítségére siettek, megpróbálták az újraélesztést is, de nem jártak sikerrel.

Képünk illusztráció

A helyi ügyész megerősítette az esetet, Harald Nowack azonban sietett leszögezni, hogy nincsen jel idegenkezűségre, nagy valószínűséggel a kislány egy szerencsétlen baleset áldozata lett.

A rendőrség közölte, hogy további tájékoztatást csak a boncolás elvégzése után adnak. Ez segíthet majd abban ugyanis, hogy minden kétséget kizáróan meg tudják állapítani a halál okát. Feltételezések azonban már így is vannak. A legolvasottabb német napilap, a Bild arról ír, hogy a bölcsődébe járó egyik másik gyermek édesanyja arról beszélt, hogy virsli volt ebédre. A feltételezések szerint könnyen lehet, hogy a kétéves kislány torkán akadt egy falat, ami fulladáshoz vezetett.

A gyermeket még beszállították a közeli kórházba, de az orvosok sem jártak már sikerrel az újraélesztési kísérletek során. Ők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?