KÜLFÖLD

Bőröndbe csomagolva találtak rá az édesanya holttestére

Az 52 éves kanadai nő téli nyaralásra indult Kubába, de nem tért vissza. Megdöbbentő, hogyan halt meg...
címkék:
  • Szerző: Ripost

A kanadai Quebecben élő 52 éves Nathalie Fraser az indulás előtti utolsó pillanatban eladta a lakását, így indult az útra szeretőjével, az egyébként kubai származású, 39 éves zenésszel, Leonel Leon Nuviolával – írta meg a The Sun.

Képünk csak illusztráció!

A kétgyerekes kanadai nő decemberben indult a karibi szigetre, eltűnéséről viszont csak január 18-án szereztek tudomást a hatóságok. A nyomozás ijesztő eredményt hozott: a nő holtestét egy turisták által kedvelt népszerű nyaralóhelyen, Matanzason egy bőröndbe zárva találták meg.

A gyanús esettel kapcsolatban a kubai hatóságok azonnal letartóztatták Leonel Leon Nuviolát.

A nő testvére egy kanadai rádiónak nyilatkozva elmondta, Nathalie nagyon furcsán viselkedett a férfi mellett, teljesen elvakította a szerelem „Gondolkodás nélkül eladta a házát, amikor kiderült, hogy az út többe fog kerülni, mint eredetileg kalkulálták. Már ez nagyon gyanús volt. Végül gyilkosság áldozata lett…”

A nő lányának mindig is kétségei voltak anyja partnerével kapcsolatban. „Léha életet élt. Másfél éve voltak együtt, lényegében anya tartotta el. Biztos vagyok benne, hogy ő vette rá arra is, hogy adja el a házat. Mindig az volt a benyomásom, hogy uralkodik anyán. Nem tudom, mi történhetett a halála előtti pillanatokban, de szörnyűség, az biztos” – mondta a maggyilkolt kanadai nő lánya a rendőrségen.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?