KÜLFÖLD

Borzalom: kiderült Maddie gyilkosának vérfagyasztó titka

Christian B. eszközein több száz gyermek bántalmazásról készült felvételt találtak. Többen a férfi saját maga látható.
  • Szerző: Ripost

Döbbenetesek a számok azokkal az esetekkel kapcsolatban, amit már biztosan Christian Brueckner követett el. A rendőrségi jelentés szerint körülbelül 400 gyerekbántalmazáshoz volt valamilyen kapcsolata.

Mint nemrég kiderült, Christian B. néven ismert gyanúsított egy nyilvános parkban támadta meg a barátnője kislányát és fényképeket készített róla. A fotókat a rendőrség találta meg, amikor egy másik nő bántalmazása miatt átkutatta a férfi lakását.

Az elítélt pedofil férfi fényképezőgépén 391 képet és 68 videót talált, amiken gyermekpornográfia látható. A médiatartalmakon kivétel nélkül 14 év alatti gyerekek láthatók. Sőt, olyan képek is voltak a készüléken, amelyeken ő látható, ahogy bántalmazza barátnőjének öt éves lányát. Ezek a képek jelentik a fő bizonyítékot a lány bántalmazása miatt indult eljárásban – írja a The Sun.

Az ügy kapcsán a Braunschweig Kerületi Bíróság feltárta a fényképezőgépének és laptopjának a tartalmát, ami során megtalálták a többi felvételt is.

Christian B. azután került rendőrségi őrizet alá, hogy kapcsolatba hozták Madeleine McCann eltűnésével és meggyilkolásával. A hatóságok úgy gondolják, hogy egy aknába dobhatta a fiatal lány holttestét, ezért több portugál kutat is átvizsgáltak, amik a férfi lakhelyeinek közelében találhatók.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?