KÜLFÖLD

Brutális kegyetlenség: elrabolták, megerőszakolták, majd megfojtották a 8 éves kislányt

A kislány családjának most ahelyett, hogy a születésnapját ünnepelnék, a temetését kell megszerveznie.
  • Szerző: Ripost

Csupán egy nappal a kilencedik születésnapja előtt Vika Teplyakovát elrabolták. Igor (45) és Kristina Dvornikov (31) egy távoli erdőbe vitték a gyereket, ahol megerőszakolták, majd megölték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nyomozás jelenlegi információ szerint Vika elszökött otthonából, hogy meglátogassa 20 mérfölddel távolabb élő barátait, korábbi lakhelyüknél. A házaspár ekkor figyelt fel rá és rabolták el. Családja hétfő délelőtt jelentette be a gyermek eltűnését, közel tizenkét órával azután, hogy elindult otthonról.

Vika eltűnését egy utca térfigyelő kamerája rögzítette, így a rendőrség azonosítani tudta az elkövetőket. Végül Kristina Dvornikov tört meg a rendőri nyomás alatt, bevallotta, férje a furgonjukban megerőszakolta a lányt, majd egy műanyag zacskóval megfojtotta az erdőben. A holttestet végül egy folyó partján dobták ki.

A gyermek édesanya a Mirrornak adott interjújában elárulta, hogy egyetlen reménye az, hogy a pár a legszörnyűbb és legfájdalmasabb sorsot fogja kapni, soha nem engedik őket szabadon és végül a pokol mélyén végzik.

„Remélem, hogy a lehető legszigorúbb büntetést fogják kapni, és remélem, hogy ezek az emberek hamarosan pokolra kerülnek. ”

A kislány családjának most ahelyett, hogy a születésnapját ünnepelnék, a temetését kell megszervezniük. Az édesanya Ulyana folyamatosan a gyásszal küzd, nyugtatókon él a történtek óta.

A rendőrség őrizetbe vette Igort és feleségét, a kocsijukban pedig megtalálták az erőszakos bűncselekményre utaló nyomokat. A rendőrségi szóvivő azt is elárulta, hogy megtalálták a kislány holttestét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?