KÜLFÖLD

Brutális gyilkosság miatt robbant fel a TikTok, a sztárok édesapja az áldozat

A testvérpár vigasztalhatatlan, letaglózta őket a tragédia. Akárcsak a követőiket; erre a kegyetlen bűncselekményre egyszerűen nincsenek szavak...
  • Szerző:

Brutális lövöldözés miatt gyászolják az alabamai ikerlányok az édesapjukat: a 47 éves férfit június 29-én ölte meg egy fegyveres egy utcai lövöldözésben. Az alabamai Mobile városában két lövöldözés is volt aznap, és két áldozatról számoltak be a hatóságok. Egyikük James Walters volt, aki belehalt a sérüléseibe. Lányai feltörekvőben lévő TikTok-sztárok, zenéjüket, videóikat csaknem egymillió követő várja. A brutális lövöldözés híre őket is sokkolta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció Fotó: Pixabay

Az ikrek TikTok-karrierjük kezdete óta inkognitóban voltak, soha nem árulták el a vezetéknevüket; csak akkor, amikor online gyűjtést kezdtek édesapjuk temetésére. Amikor megosztották a gyűjtésről készített videójukat, olyasmi történt, amire nem számítottak: pár nap alatt 460 ezren megtekintették.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fam0us.Twinsss (@fam0us.twinsss) által megosztott bejegyzés

Kicsit később pletykák kezdtek terjedni a neten, miszerint az ikrek édesapja a brutális lövöldözés előtt szóváltásba keveredett a gyilkossal. A lányok ezt tagadták, ám egyikük hozzátette, hogy az apjuk őt akarta megmenteni, ezért kellett meghalnia. A gyilkosság pontos körülményeit még vizsgálja a helyi rendőrség, de annyi már kiderült, hogy családon belüli konfliktus lehetett a lövöldözés hátterében. Mindenesetre az értelmetlen halál az ikerlányok követőit sokkolta, és rengetegen segítenek a gyűjtésben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?