KÜLFÖLD

Brutálisan megerőszakoltak egy nőt a kastélyparkban

Még csak most tette nyilvánossá az esseni rendőrség azt a fantomképet, ami alapján egy júliusban elkövetett nemi erőszak elkövetőjét keresik.
  • Szerző: WM

Egy fiatal nő július 7-én sétált be az esseni rendőrségre, ahol sokkos állapotban közölte, hogy egy migránsnak kinéző, ismeretlen férfi megerőszakolta. Az áldozat nem vette észre, hogy hátulról valaki közeledik felé, így váratlanul érte a támadás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi a földre lökte áldozatát, lefogta, majd könyörtelenül megerőszakolta.

Fotó: Tuxyso_Wikimedia Commons

Az elkövető ezt követően hátrahagyta a nőt, és gyalogosan menekült el a helyszínről. A helyieket sokkolták a történtek, különösképpen azért, mert a brutális támadás a gyönyörű kastélyparkban történt, ahova a turisták mellett a környékbeliek is szívesen járnak sétálni. A történtek óta azonban többen meggondolják, hogy egyedül menjenek oda sportolni vagy kikapcsolódni. Az áldozat személyleírása alapján egy 25 év körüli, tört németséggel beszélő, 190 cm magas férfit keresnek, akinek a nyakán egy kereszt alakú tetoválás látható.

Egyes szakértők szerint a rendőrségnek már előbb kellett volna közölni a fantomképet, mert szerintük ennyi idő elteltével a támadó már lehet, hogy nincs is az országban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?