KÜLFÖLD

Percekig halott volt a covidos férfi: sokkoló dologról számolt be, miután visszahozták

Súlyos szövődményekkel került kórházba egy covidos férfi, akinek hosszú percekig küzdöttek az életéért az orvosok. Most elmondta, mit látott, miután percekig halott volt.
  • Szerző: Ripost

Norberto Di Natale súlyos szövődményekkel került kórházba még 2020 októberében, miután elkapta a koronavírust. Norbertonak a klinikán leállt a szíve, ahol hosszú percekig küzdöttek érte az orvosok, akik szerencsére sikerrel is jártak. Ám miután magához tért, meglepő dolgokról beszélt... – írja a Daily Star.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az argentin férfi úgy érezte, most jött el az ideje annak, hogy megossza a nagyvilággal, mit tapasztalt, miután meghalt. Történetében sokkoló részletekről is mesélt.

A covidos férfi percekig halott volt / Képünk illusztráció!

A covidos férfi percekig halott volt / Képünk illusztráció!
Fotó: Pixabay

A 64 éves Norberto elmondása szerint, ő is látta a fényt az alagút végén, ahogy sokan mások, sőt azt is érezte, amikor megállt a szíve. Azt állítja, számolta a szívveréseit, ami egyre csak lassult, mígnem teljesen leállt. Ekkor tárult elé a végtelen sötétség, melynek végén hívta a fény. Ezt a pár percet sokkolónak nevezte a férfi, szerinte egyáltalán nem olyan, mint amilyennek elképzeljük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?