KÜLFÖLD

Csak 2 százalék esélyt adtak a túlélésre az orvosok: a két fiú most együtt érettségizett

Az orvosok azt mondták a szülőknek, a fiaik egész életükben csak vegetálni fognak, ha egyáltalán túlélik a gyerekkort.
  • Szerző: Ripost

Odin Frost és Jordon Granberry szüleit nem kecsegtették semmi jóval az orvosok: mindössze két százalék esélyt adtak arra, hogy a fiúk túlélik a gyerekkort, de mint mondták, akkor is csak vegetálni fognak, amíg élnek.

18 évvel később a két fiú együtt vette át az érettségi bizonyítványát...

Odin és Jordon hároméves korától kezdve elválaszthatatlan, az iskolában még a széken is megosztoztak. Különös kötelék szövődött közöttük annak ellenére, hogy jószerével egyáltalán nem beszélnek.

Odin apja, Tim Frost posztolt két fotót – a barátság kezdetéről és az ünnepélyes pillanatokról. Az apa elmondta: tizenöt éve speciális kapcsolat van a két fiú között: amikor egyiküket bántják, a másikuk közbelép; amikor Jordon nevet, Odin is nevet.

Odin kezdett el előbb járni, és ő volt, aki tolta Jordont a kerekesszékben. Most mindketten felsétáltak az emelvényre, hogy átvegyék a bizonyítványukat. Jordon ugyanis a 18. születésnapja előtt megtette az első lépéseit – írta a Metro.

Odin apja azt mondta, eddig inkább az volt a jellemző, hogy rosszindulatot tapasztaltak az emberek irányából: a felnőttek megbámulják a fiát, a gyerekek kinevetik, az interneten pedig borzasztó dolgokat írnak. Ezért is félt kicsit a mostani alkalomtól, de, mint mondja, feleségével együtt sírtak örömükben a sok gratulációt látva.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?