KÜLFÖLD

„Csak néztem a gyönyörű kislányunkat és nem akartam elhinni, amit az orvos mondott” – szörnyű hírt közöltek a fiatal szülőkkel

A 4 hónapos kislányt borzalmas betegséggel diagnosztizálták.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az alig 4 hónapos tündéri Olivia-Grace Corcoran egyik napról a másikra elkezdte kihányni az anyatejet. A szülei, a 20 éves Chloe Kirk és a 22 éves Jordan nagyon megijedtek, mi lehet a kicsi baja. Az orvos nyugtatta őket, hogy babáknál gyakran előfordul, hogy visszabüfögik a tejet, vagy akár ki is hányják. Az édesanya azonban érezte, hogy ennél sokkal nagyobb a baj.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Úgy döntöttek, hogy elviszik a babát a middlesbrough-i James Cook Egyetemi Kórházba. Ott pedig borzalmas hírt közöltek velük: kislányuk egy ritka leukémiában szenved.

„Hatalmas sokk volt. Csak néztem a gyönyörű kislányomat és nem akartam elhinni, amit mondtak. Olivia csak négy hónapos volt. Alig élt” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra az édesapa.

Oliviát azonnal kemoterápiának és szteroid-kezelésnek vetették alá, a most 6 hónapos kislány őssejtbeültetésre vár éppen.

„Elképesztő kislány. Még a kemoterápia közben is végig mosolygott.”

Amikor a helyiek megtudták a család történetét, azonnal összefogtak és gyűjtést szerveztek számukra, hogy Olivia mindenképpen megkaphassa az életmentő beavatkozást.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?