KÜLFÖLD

Csak röhögött a gyilkos, aki nyolc időst, köztük egy magyart is megölt

Elisabeth Wettlaufer, vagy ahogy többen is emlegetik, a Szörny hét éven keresztül ölt a Meadow Parkban mûködő idősek otthonában. Áldozatai között van a 75 éves Horváth Árpád is.
  • Szerző: Ripost

Horváth Árpád Elisabeth utolsó áldozatai között volt. A gyilkos asszonyt tizennégy vádpontban találták bűnösnek, most jogerősen 25 év börtönt kapott - írja a Blikk.

A tárgyalásokat Árpi bácsi fia is végigülte, de hiába az ítélet, családja talán soha nem nyugszik bele a történtekbe.

Az utolsó szó jogán az összes érintett család nyilatkozatát felolvasták az ügyvédek, a miénket én mondtam el. Borzalmasan fájdalmas pillanat volt

- mondta a lapnak. Egy örökké tartó keserűségnek nevezte azt, amin most keresztülmennek édesapja meggyilkolása miatt.

"Csak akkor fogom érezni, hogy eljött az igazság pillanata, ha ez a szörnyeteg megszűnik létezni ezen a bolygón" - mondta.

A szörnyként becézett idős asszony inzulininjekcióval végzett nyolc, kezelésre szoruló idős emberrel. Ahogy korábban elmondta, Isten sugallatára cselekedett, de volt, hogy az öregek gonoszsága sarkallta erre a tettre. Az ámokfutó azonban évekig észrevétlen maradt, mivel az esetek nagy részét természetes halálnak tekintették. Végül egy pszichológus buktatta le a gyilkos Elisabethet, aki nem bánta meg szörnyű tetteit, sőt röhögve nyilatkozott áldozatairól.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?