KÜLFÖLD

„Csak vissza akarom kapni„ – véresre verték a nő arcát, majd ellopták a kutyáját – sokkoló fotó

Három maszkos tolvaj brutálisan összevert egy nőt, majd ellopta kiskutyáját.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas jutalmat ígér egy nő annak, aki visszahozza imádott kiskutyáját. Az ebet három maszkos férfi lopta el tőle, miután megverték és fegyverrel fenyegették.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A San Franciscó-i Sarah Vorhaus volt a banda áldozata, tőle lopták el öt hónapos francia bulldogját, Chloe-t. A nő most 2 ezer dollár, azaz majdnem 600 ezer forintos jutalmat ígér annak, aki visszahozza kis barátját – írja a Daily Star.

Sarah elmondta, hogy azt kiabálta a csapat egyik tagja a háta mögül, hogy „add át a kutyádat„. Amikor megfordult, többször is arcon ütötte az egyik férfi, aki fegyverrel hadonászott közben. Ezután megragadták a kiskutyát, majd bepattantak egy autóba és elmenekültek.

A nőnek felszakadt a szája, csúnya zúzódásai keletkeztek és bevérzett a szeme. Amikor megtámadták, segítségért kiabált, így egy járókelő hívott neki mentőt. Sarah most kétségbeesetten próbálja visszaszerezni Chloe-t.

„Nem fogok kérdezni semmit, és tényleg kifizetek bármit. Nem is érdekel, hogy mi lesz ezzel a sráccal, csak vissza akarom kapni Chloet” – mondta Sarah.

A rendőrség megerősítette, hogy vizsgálják az állítólagos rablás ügyét.

És ezeket olvastad már?