KÜLFÖLD

Családi horror: feldarabolta a lányát az apa – döbbenetes okból tette, sokkoló részletek

Megfojtotta a lányt, majd a holttestet lefagyasztva feldarabolta azt.
  • Szerző: Ripost

Egy kebab üzlet dolgozóját a mai napon börtönbe zárták azután, hogy hastáncos lányát megölte, majd egy húsvágó késsel feldarabolta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A The Sun arról ír, hogy a férfi először halálra fojtotta Didem Uslut a törökországi Kesanban, majd ezután a húsvágó késével felaprította. A családi dráma onnan robbant ki, hogy a fiatal lány egyik este ittasan tért haza. Összeszólalkozott anyjával, majd apjával is összeveszett, aki szólt neki, hogy tisztelettudóan beszéljen vele. A lányt ez nem érdekelte, ekkor apja teljesen begőzölt és nekiesett a lánynak.

A bírósági tárgyaláson részt vett a férfi, aki szabadlábra helyezését kérte a Covid-19 miatt egészségügyi állapotára és korára utalva. Ennek ellenére a bíróság 24 év börtönbüntetésre ítélte lánya szándékos meggyilkolása miatt.

Tavaly januárban egy járókelő találta meg a lány levágott karját egy újságba csomagolva. A rendőrök ujjlenyomat-tesztet hajtottak végre a végtagon, és arra a következtetésre jutottak, hogy Didem Uslué. Eljárást indítottak, ennek során derült ki a gyilkos kiléte. A férfi mielőtt feldarabolta a holttestet, azt le is fagyasztotta, és darabonként próbálta elrejteni egy közeli erdőben.

És ezeket olvastad már?