KÜLFÖLD

Családi tragédia: egymás mellett feküdtek holtan a testvérek és édesanyjuk az otthonukban

Egyik napról a másikra vesztette el a fejét egy fiatal férfi. Ámokfutásának a családja szenvedte kárát. A rendőrség nyomozásba kezdett a tragédia kapcsán.
  • Szerző: Ripost

Vérfagyasztó tragédia történt pénteken Tennessee államban. Brutális körülmények között ért véget egy család élete.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 22 éves Nathaniel Pipkin minden előzmény nélkül lelőtte édesanyját, majd 11 éves kishúgát és mostohatestvérét is. A mészárlás közben a családfőnek sikerült egy ablakon keresztül elmenekülnie. Átszaladt a szomszéd házába, ahol meghúzta magát és telefonon segítséget kért.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A hatóságok sokkot kaptak belépve a mészárlás helyszínére. Az áldozatokat a 11 éves Kailee Grace Warren, a 44 éves anyuka, Traci Louise McNeely és a 20 éves mostohatestvér, Carson Glenn Pipkin néven azonosították.

A nyomozók hajtóvadászatot indítottak Pipkin után, aki egy ezüst színű musztánggal menekült el családja házától. Nem sokkal később azonban feladta magát. Akkor csupán egyetlen szót volt hajlandó közölni: „Önvédelem”.

Pipkin később egyébként azt sem tagadta, hogy az édesanyja férjének is ártani akart, csakhogy egyedül neki sikerült a lövöldözés idején elmenekülnie – írja a Mirror.

Az egyelőre még nem világos, mi vezetett a szörnyű ámokfutásához.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?