KÜLFÖLD

Családi tragédia: holtan találták az 5 hónapos csecsemőt a kiságyában

Az egész borzalom azzal kezdődött, hogy kiderült, az édesapja rákos. Pár nappal később holtan találták az egész családot.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédia rázta meg az Amerika délkeleti részén fekvő arizonai városkát. A rendőrséget egy békés család házához riasztották, ahol holtan találtak három személyt, köztük egy 5 hónapos csecsemőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Később a nyomozóknak sikerült beazonosítani a felnőtt áldozatokat: Gerardo De La Torre (47) és Raquel De La Santos De La Torre (30) volt. Az is kiderült, hogy mindkettőjük halálát egy-egy lövés okozta. A pici baba pedig a pár gyermeke volt.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A család egyik rokona vezetett az elhunytak nyomára, miután meg akarta látogatni őket, de mivel nem nyitottak ajtót és telefonon sem reagáltak, a rendőrséget hívta. A vizsgálatok során kiderült, hogy a családfő rákos lett, és orvosai szerint nem maradt remény a túlélésre. Emiatt a házaspár megállapodott, hogy megölik magukat és öthónapos gyermeküket is magukkal viszik a halálba. Először mellkason lőtték a csecsemőt, utána pedig fejbe lőtték saját magukat.

A nyomozást vezető rendőrtiszt, Borgstad további részleteket nem volt hajlandó közölni a nyilvánossággal. A holttesteket boncolásnak fogják alávetni – írja a Crime Online.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?