KÜLFÖLD

Családi tragédia: szándékosan lelőtte 9 éves testvérét a tinédzser

Játék közben vesztek össze a fivérek.
  • Szerző: Ripost

Brayden Leroy Wright (13) és kilenc éves testvére állítólag édesapjuk fegyverével kezdtek rabló-pandúrosat játszani. A tinédzser mérgében végzett kis testvérével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A családfő, Mark Snyder megerősítette a rendőrségnek, hogy két 9 mm-es kézifegyvert is tart a házban, hogy biztosítsa védelmüket -írja a Mirror.

Az amerikai Pennyslvaniában élő tinédzser fiú később bevallotta, hogy tudta édesapja hol tartja az egyik fegyverét és azt is hogy éles lőszerrel van megtöltve. Brayden azért lett mérges testvérére a játék során, mert az nem akarta teljesíteni a parancsát.


Mivel móresre akarta tanítani kistestvérét elővette apja fegyverét, majd a hátsó udvarukon hátba lelőtte. A gyilkosság után a pisztolyt visszatette a helyére, majd felhívta a 911-es segélyhívót. A sebesült kisfiút kórházba szállították, ahol nem sokkal később halottnak nyilvánították.

Brayden azt is bevallotta, hogy apja tanította meg a fegyver használatára, de azt is kérte tőle, soha ne mondja el senkinek hová rejtette őket a házban.

A család így egyszerre két gyermeküket is elvesztette a 9 éves elhunyt kisfiút és a 13 éves testvérét, akinek bíróság előtt kell majd felelnie tettéért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?