KÜLFÖLD

Túrázni indultak a szülők az 1 éves kislányukkal, de haza már sosem értek

A család vesztét a felkészületlenségük és a könyörtelen természeti körülmények okozták. A dadus jelentette az eltűnésüket a rendőrségnek, de akkor már késő volt.
  • Szerző: Ripost

Nem mindennapi tragédiáról számoltak be, aminek egy házaspár és kisgyermekük esett áldozatául. A kis család egy boldog napot töltött együtt, amikor túrázni indultak, de bár ne tették volna...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 45 éves Jonathan Gerrish és a 30 éves Ellen Chung és egyéves kislányuk, Aurelia a kaliforniai Devils Gulch völgyébe utaztak.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A férj egy alkalmazást használt a túrájuk során, ám az nem adta meg a kiválasztott ösvényük teljes hosszát és magassági változásait sem.

A család feltehetőleg gyalogosan kezdett neki a 3,5 kilométeres túrának. Ezt bizonyította, hogy a park előtt később megtalálták a leparkolt kocsijukat is. Aznap rekord meleg is volt, így több nehézséggel is szembe kellett nézniük.

A család a beszámolók szerint 3,2 kilométeren tartott már, felfelé egy meredeken emelkedő ösvényen, ahol életüket vesztették. Az orvosi vizsgálatok szerint a súlyos terhelés, a hipertermia és a kiszáradás okozta a vesztüket. A 8 éves Aussie/Akita keverék kutyájukat szintén a túraútvonalon találták meg holtan.

Eltűnésüket a kislány bébiszitterre jelentette be, amikor is hétfőn hiába érkezett meg a házukhoz, ott nem talált senkit sem. A rendőrség ezután kezdte felkutatni őket, ám sajnos már túl késő volt.

A hatóságok szerint nem történt sem mérgezés, sem pedig gyilkosság. A házaspár és kisgyermekük halálát a kritikus környezeti kritériumok és a felkészületlenségük okozta – számolt be a tragédiáról a Crime Online oldala.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?