KÜLFÖLD

Csoda, hogy életben maradt a kislány, aki egy zacskó cukor súlyával született

Az orvosok már lemondtak róla, de ez a picike baba igazi túlélőnek bizonyult.
  • Szerző: Ripost

Kevesebb mint fél kilóval jött a világra egy kislány, aki az Erin Stones nevet kapta. Ilyen kis súlyú csecsemőknél általában nagyon kicsi az esély az életben maradásra, de Erin igazi harcosnak bizonyult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Édesanyja, Claire szinte biztos volt benne hogy babája nem marad életben, hiszen mindössze 22 hetes terhes volt, amikor vetélés gyanújával kórházba került.

Az orvosoknak szerencsére sikerült még két hétig bent tartani a babát, de Erin így is rendkívül kis súllyal született, könnyebb volt mint egy zacskó cukor.

Az orvosok nem sok esélyt adtak neki az életben maradásra. A kislányt azonnal inkubátorba tették és mesterségesen kezdték el lélegeztetni.

Erin azonban elképesztő küzdőnek bizonyult és rendkívül gyorsan kezdett fejlődni. Ráadásul 9 hetes korában meg kellett műteni, mert lyuk keletkezett a szívében, de ő ezt is túlélte.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Anyukája szerint a kislánya egy csoda baba:

„Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi nehézséggel kell megküzdenünk Erinnel, de ő egy igazi csoda, az én csodám. Köszönöm az orvosoknak és neki, hogy mindvégig kitartottak és küzdöttek, akkor is, amikor lehetetlennek tűnt a helyzet” – mondta megkönnyebbülten az anyuka.

Erin most már kilenc hónapos és nagyon szépen fejlődik. Az orvosok szerint teljes és boldog életet élhet majd, nem lesz maradandó egészségkárosodása.

A megható történetről a Mirror számolt be.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?