KÜLFÖLD

Csoportos nemi erőszak miatt vettek őrizetbe négy migránst

A rendőrség közlése szerint egy palesztin, egy török, egy libanoni és egy marokkói férfit vettek őrizetbe annak gyanújával, hogy több nőt is csoportosan megerőszakoltak. Tettüket több esetben is videóra vették.
  • Szerző: WM

Egy 21 éves duisburgi nőnek a poklok poklát kellett átélnie idén márciusban. A fiatal nő egy szórakozóhelyről tartott hazafelé, amikor a fiatal migránsokból álló banda leszólította. Ezt követően ismeretlen körülmények között a nőt elvitték az egyik gyanúsított lakására, majd ott fogva tartották, többször brutálisan megütötték, majd csoportosan megerőszakolták. Az áldozat annyira félt még a támadás után is az elkövetőktől, hogy a rendőrségnek szólni sem mert. Valamiképpen a hatóságoknak mégis tudomására jutott az eset, és a négy fiatal bevándorlót őrizetbe vették, a házkutatások során pedig több mobilt és egyéb számítástechnikai eszközt lefoglaltak.

A nyomozók ekkor találtak rá több olyan mobillal készült felvételre, amelyet a gyanúsítottak a csoportos erőszak és a bántalmazások közben rögzítettek. A hatóságok számára ekkor vált nyilvánvalóvá, hogy nem a duisburgi nő volt a bűnbanda egyetlen áldozata, a videókon ugyanis más nők is szerepeltek. A rendőrség abból indul ki, hogy szándékosan fiatal lányokat szólítottak le a migránsok a belvárosban, majd bántalmazták és molesztálták őket. 

A banda brutalitásáról sokat elárul, hogy a bevándorlók ellen egyetlen áldozat sem tett feljelentést. A hatóságok most arra kérik azokat a nőket, akik a bűnbanda áldozatává válhattak, hogy mihamarabb jelentkezzenek egy hozzájuk közeli őrsön.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?